Ads 468x60px

joi, 12 aprilie 2012

S-a lansat aplicatia pentru iPhone necesara tuturor soferilor din Romania

La timp pentru drumetiile de Paste si deschiderea sezonului de excursii, Auto.ro lanseaza in premiera pentru Romania aplicatia pentru iPhone, care te ajuta atunci cand te afli la ananghie.

De real ajutor oricarui sofer, aplicatia dezvoltata de echipa Auto.ro pentru iPhone este prima aplicatie din Romania care ofera localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul on care se afla. 


Concret, fie ca esti in cautarea unei benzinarii, ai facut pana sau ai nevoie de o firma de tractari, aplicatia Auto.roiti ofera acces in mod gratuit la o gama vasta de servicii auto, cu nu mai putin de 12.000 adrese (benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari si alte puncte de interes).

Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Totodata, ai posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si poti apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care ai nevoie. In plus, este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

Iar lucrurile nu se opresc aici: in curand se va lansa versiunea pentru Android. Stay tuned!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu